website

WebAssen maakt uw website SEO-vriendelijk

  • Websites voor starters, mkb-ers en particulieren
  • Doeltreffend, duidelijk, simpel, kwalitatief en betaalbaar
  • Wij werken uw ideeën uit of komen met een eigen voorstel

Uw bedrijf leeft online, in al zijn facetten

Het moet voor de klant in één oogopslag duidelijk zijn met wat voor soort bedrijf deze te maken heeft. Daarom zorgt WebAssen ervoor dat de klant u ook op internet direct herkent: de huisstijl en/of de stijlwensen passen perfect bij uw drukwerk.

Elke website van WebAssen is qua ontwerp, aanmelding en gebruikte websitetechnieken geoptimaliseerd voor zoekmachines. Zodra de website online is geplaatst, meldt WebAssen deze standaard aan bij Google. Google kan de website vervolgens gemakkelijk vinden en indexeren. Dit kan overigens enige tijd duren.

Verder geeft WebAssen steeds een zo compleet mogelijk advies over en ondersteuning bij het schrijven van SEO-vriendelijke teksten.

Is uw website up-to-date?

WebAssen maakt uw website SEO-vriendelijk
  • Website-aanpassingen en updates van content
  • Vindbaarheid vergroten door websiteoptimalisatie
  • Alles-in-één-oplossing

Staat uw website online, dan moet deze voor de vindbaarheid geregeld bijgehouden worden. De inhoud van uw website moet immers actueel blijven. Zowel voor uw klanten als voor de diverse zoekmachines.

WebAssen biedt hiervoor een totaaloplossing: u levert de tekst, afbeelding of video aan en wij zetten deze content voor u online. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.